Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A KIAJÁNLÁS MENETE

 A KIKÖZVETÍTÉS MENETE :


Ön elküldi az önéletrajzát magyarul és németül, ha a német nyelv nem menne jól az önéletrajzát lefordítom, és a kinti europass szabványnak megfeleltetetten megírom.  ( europass önéletrajz mintát mellékeltem ) lsd. menüpont

 Önéletrajzához, minden esetben csatoljon fényképet, vagy a szerkesztéshez, amennyiben rámbízza, mellékeljen egy fotót önmagáról, nem kell egész alakosnak lennie, elég ha csak az arca látszik.

 A betöltetni kívánt munkakörnek megfeleltetten, egyszerre több építőipari és egyéb a szakmájához, képzettségéhez csatolható munkáltatónál ,  pályáztatom. 

 

A kiközvetítés díja     15.000 Ft. Ezért az összegért,  1 évig vállalom a folyamatos kiközvetítésüket, illetve  szükség esetén, a kinti munka és egyébleges jogi védelmük biztosítását, kint élő az Ausztriai munka és egyéb jogokat ismerő Magyar kapcsolataim felhasználásával.

 ( A kiközvetítési díj felét,  7500 ft A KÖZVETÍTÉSI E-MAIL KLIENSÜK JELSZÓVAL TÖRTÉNT MEGNYITÁSA UTÁN ÉS NEM ELŐRE KÉREM !!!!  ÍGY ÖNÖK IS FIGYELEMMEL TUDJÁK KÍSÉRNI A KÖZVETÍTÉSÜK MENETÉT ÉS KÖZVETLENÜL OLVASNI TUDJÁK A MUNKÁLTATÓKTÓL KAPOTT VÁLASZOKAT.) valóban a megbízási szerződés megkötésével egyidőben kérem, a megbízási szerződésben megadott számlaszámra átutalással, teszem ezt azért, mert a kiközvetítésükkel nekem is költségeim keletkeznek.

 Az önéletrajz, megírása, szakszerű fordítása  5000 ft-ba kerül, ez egyszeri költséget jelent, mert a megbízás után bekerül az adatbázisomba, és ez utána bármikor ingyenesen módósítható.

 

A munkáltató minden esetben, a szállást és a teljes ellátásat ingyenesen vagy csekély mértékű ellen árért biztostíja, azonnali bejelentést garantálja ( AUSZTRIAI MUNKÁLTATÓK !!! )

A kiutazás költségeit, mindenkinek saját magának kell biztosítania, valamint az első fizetésig is a megélhetést, bár szállás és ellátás az ingyen jár.

A kiutazáshoz a Magyar Személyi Igazolvány elegendő.

Az Ausztriai törvények szerint, nem lehet kevesebb a bére, az Unióból érkező munkavállalóknak, mint a helyieknek.